Vertigo - Aerial Silk Show - Légi selyem
- Légi selyem -
Aerial Silk – (tissue, szövet, sálak, szalagok, selyem)

A mozgásművészet modern fajtája, amely világszerte lenyűgözi a közönséget. A légi akrobatikához tartozó magassági előadás magába foglalja az erő és rugalmasság elemét a kecsességgel. Hivatásos artisták akrobatikus előadását foglalja magába, mely a földtől néhány méteres magasságban játszódik, két hosszú, lebegő anyagsávon, melyek a mennyezetről a földig érnek.

Előadásaink különböző változatait kínáljuk, melyek ugyanúgy alkalmasak kisebb és nagyobb, valamint magas (tágas) terekbe.

A kisebb terekben, melyek 4,5 m magasságtól kezdődnek, artista vagy artistanő szólója valósulhat meg. A nagyobb és tágasabb (szélesebb) terekben szépen kitűnik a két artista kombinációja egy artistanővel, esetleg több artistanő szinkronban történő koreográfiája.

Fellépéseink változatos légkört hordoznak magukban, a lágy, romantikus hangulatú előadásoktól egészen a dinamikus, kedélyeket felkorbácsoló performanszig minden megtalálható repertoárunkban.

Alkalmazkodni tudunk a fellépők számát illetően, továbbá a kísérőzenét, a sálak színét, ill. a jelmezeket és a koreográfiát is beleértve.

Are you interested to have this show on your event?

Send us a message and we will contact you with more information.
Please tell us the estimated date and venue of the event or your special requirements (event theme, combination with other acts, etc..). We look forward to cooperate.
Message:  

Your contact: