Vertigo - Offer of acrobatic-dance performances of Vertigo

Repülő szíjak
A koreográfia keretén belül az artisták nagy magasságokba emelkednek a nézők feje fölé.
...more information
Légi gyűrű
A produkció egy, több méterrel a talaj felett felfüggesztett fémgyűrűn valósul meg.
...more information
Légi selyem -DUÓban
Selyem Duó – artista pár fellépése egy lógó szalagon.
...more information
Légi selyem
A mozgásművészet modern fajtája, amely világszerte lenyűgözi a közönséget. A légi akrobatikához tartozó magassági előadás magába foglalja az erő és rugalmasság elemét a kecsességgel.
...more information
Grafikus Zsonglőr (Graphic poi/Visual poi)
Míg a táncosok táncolnak a POI-k, akkor megjelenik a szimbólumok a téma az esemény, mint például az ügyfél logóját, nevét az esemény, vagy akár képeket .. minden tökéletes szinkronban az ütemet a zene.
...more information
Light & UV Show - Human Light
This act is designed to transfer the audience into the future. The performance is a combination of dance, high-tech visual effects, acrobatics, and lasers.
...more information
Fire & Pyro Show
Vertigo Fire & Pyro Show offers a unique combination of acrobatics, dance and art of dance with fire, thus creating poetic yet dynamic and energetic atmosphere.
...more information
Contortion - Hajlékony nők
Let´s look beyond the believed capabilities of human bodies at the contortionist act of two „snake women“, an act based on extreme flexibility of a woman´s body.
...more information
Flying Cube - Great aerial outdoor Show
Large luminous cube flies hundreds of feet above the heads of spectators. Breathtaking performance of acrobats on silks, hanging from the cube, as a part of a great multimedia show.
...more information