Vertigo - Újdonságok


Grafikus Zsonglőr - new performance

(24.4.2014) Míg a táncosok táncolnak a POI-k, akkor megjelenik a szimbólumok a téma az esemény, mint például az ügyfél logóját, nevét az esemény, vagy akár képeket .. minden tökéletes szinkronban az ütemet a zene. További információ a Grafikus Zsonglőr.


Grafikus Zsonglőr (pixel poi/visual poi) - Vertigo

Vertigo a festivale "Hory a mesto"

(4.4.2014) A vasárnap 2014/04/06 at 17:00, Vertigo hagyományosan véget ér a nemzetközi fesztivál a hegyvidéki és a kaland film "Hory a mesto" (hegy és a város)", magasság akrobatikus beszél Base Camp, az előszobában a pozsonyi Aupark.


Vertigo a festivale Hory a mesto 2014

Karácsonyi akrobatikus-motion workshop 14/12/2013

Különleges karácsonyi kiadása akrobatikus workshop . Ezúttal már készített egy közös rendezvénye egy cirkuszi iskolában Cirkuskus , és már készített egy gazdag programot vezette szakmai oktatók . Időtartama alatt a műhely , akkor szabadon mozoghat a csoportok és próbálja ki mindent, ami érdekli.  • légi acrobacy a selymek (szóló és duo)
  • aerial hoop – antenna karika (solo/duo)
  • aerial trapéz
  • equilibristics, kéz-a – kézben akrobatika
  • zsonglőr (poi a staff)
  • kontakt zsonglőrködés
  • partner poi
  • hulahoop..és így tovább.


Gyere és érezd jól magad az ünnepek előtt, tenni valamit a test és tanulni, amennyire csak lehetséges.

További információ: http://www.facebook.com/groups/vertigoacademy/

Aláírása és információk: academy@vertigo.sk, 00421 911 658 726.
 

 
A Vertigo a Miss Szlovákia 2012

A „flying duo“ (repülő duó) fellépésünk részleteit a JOJ TV (Szlovákia) archívumában tekinthetik meg, ahol élő show keretén belül jelent meg a Vertigo, mégpedig gyönyörű nők társaságában, a Miss Szlovákia 2012 szépségversenyen.

 
A Vertigo a Hegyek és város fesztiválon

A Hegyek és város fesztiválra lenyűgöző, akrobatikus elemekből állő vizuális show-t készítettünk, melyet a fesztivál megnyitója alkalmából mutatunk be 2012. 3. 28.-án az Aupark vesztibuljában 17.00 órai kezdettel.

A nézők izgatottan várhatják a két hajlékony artistanő fellépését, egy artista kockával való programját, továbbá a levegőben repülő artisták előadását, ahol a nézők feje fölött mutatják be igényes programjukat.

A fesztivál végére, 2012. 4.1.-re (17.00 óra) különleges meglepetést készítettünk – MEGKÍSÉRELJÜK A LEGHOSSZABB ESÉST A MAGASBÓL a selyemszalagba. Ne szalasszák el megnézni a lélegzetelállító teljesítményeket, melyeknél az artisták egyetlen biztos pontja a selyem anyagsáv.

vystúpenie akrobatickej skupiny Vertigo na festivale horského filmu a dobrodružstva Hory a mesto v Bratislave v Aupaku
Fellépés az Obecní dům 100. évfordulója alkalmából

Vizuális szempontból nagyon érdekes előadása a magassági akrobatikának a Vertigo csoport programja, melyet a mapping-gel kapcsolatosan valósítottak meg az Obecní dům 1OO. évfordulója alkalmából Prágában. A produkció a JAD company-val karöltve valósult meg 2012. 3. 3.-án, a koreográfus Yemi vezénylete alatt.

 

Vertigo aerialistky na vystúpení pri príležitosti 100 rokov Obecní dům, Praha

Viac fotiek z akcie…
A Vertigo fellépése a „Československo má Talent!” c. tehetségkutató show elődöntőjében

Mindenkinek köszönjük a visszajelzéseket, a támogatást és a segítséget.
Az elődöntő mögöttünk van már és itt mutatjuk be az összevágott anyagot róla.

 

 
Bekapcsolódtunk a „Československo má Talent!” c. tehetségkutató showba

Bekapcsolódtunk a televíziós „Československo má Talent!” c. tehetségkutató versenybe. Produkciónk videóját a magassági akrobatikáról, mely selyemszalagokon valósul meg, megtekinthetik a verseny weboldalán: csmatalent.sk

 

 

A legfrissebb információkat a versenyen való részvételünkről, valamint egyéb újdonságokat a Vertigo facebook oldalán találnak∕találtok.
A Vertigo a facebookon

Elindítottuk a Vertigo facebookos oldalát, hogy jobban és gyorsabban tudjuk tájékoztatni Önöket∕Titeket arról, hol láthatnak∕láthattok bennünket, mi az, amivel készülünk Önöknek∕Nektek. Szívesen látjuk rajta Önöket∕Szívesen látunk rajta Benneteket :)

 

http://www.facebook.com/vertigo.sk